Roshen Chocolateria 194g

Roshen Chocolateria 194g

Kód zboží 903689
Množství na skladě 12
Cena bez DPH 165.18 Kč
Cena včetně DPH 185.00 Kč
Množství (baleno po 1 ks)
Vlastnosti
Doba vyřízení objednávky 1
Počet kusů ve velkoobchodním balení 8
Popis

Bonboniéra obsahuje mix pralinek z hořké, mléčné a bílé čokolády.

Složení: cukr, kakaová hmota, rostlinné tuky (bambucké máslo, palmový olej), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (4,5%), plnotučné mléko (4,4%), glukózový sirup,pražené sekané mandle (2,2%), kakao v prášku se sníženým obsahem tuku, pražené sekané lískové oříšky (1,7%), sušené odtředěné mléko, mléčný tuk, sekané mandle (0,7%), sušená syrovátka, brandy (0,6%), pražený sezam (0,6%), polydextróza, rostlinné tuky (palmový a palmojádrový olej), emulgátor (sojový lecitin, E472c), zvlhčující látka (sorbitolový sirup), rum, víno (0,3%), ethylalkohol, příchuť (whisky, marcipán, vanilka, vanilin, čerstvá citrónová máta, rum), extrakt z kávy (0,03%), koncentrovaná limetková šťáva, skořice, barvivo (E160a)
Obsah kakaa v hořké čokoládě minimálně 51%.
Obsah kakaa v mléčné čokoládě minimálně 34%.
Obsah kakaa v bílé čokoládě minimálně 32%.

Průměrné výživové hodnoty 100g: Energie 540 kcal/ 2249 kJ, Tuky/z toho nasycené mastné kyseliny 34,1 g/ 19,3 g, Sacharidy/ z toho cukry 48,9 g/ 45,4 g, Bílkoviny 6,4 g, Sůl 0,11 g.

Související položky
FJK Makrela filety v olivovém oleji 170 g

FJK Makrela filety v olivovém oleji 170 g

52.68 Kč 59.00 Kč
Množství
Čokoládová růže červená mléčná 20g

Čokoládová růže červená mléčná 20g

37.41 Kč 41.90 Kč
Množství
Storz Podkova 12,5g / 50ks balení

Storz Podkova 12,5g / 50ks balení

10.63 Kč 11.90 Kč
Množství
Žvýkačky Blong Tutti - Frutti / 40 Ks

Žvýkačky Blong Tutti - Frutti / 40 Ks

2.59 Kč 2.90 Kč
Množství
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, objednávali také
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.