Bolci Rosa dez. 330g

Bolci Rosa dez. 330g

Kód zboží 903699
Množství na skladě 4
Cena bez DPH 375.00 Kč
Cena včetně DPH 420.00 Kč
Vlastnosti
Popis

Bonboniéra Bolci - mix pralinek z hořké, mléčné čokolády a bílé čokolády s náplní.

Složení: Mléčná čokoláda: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin E322, přírodní aroma ( vanilka ). Hořká čokoláda: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, , emulgátor ( slunečnicový lecitin E322, přírodní aroma ( vanilka). Kakaová sušina v hořké čokoládě nejméně 55%. Bílá čokoláda: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, emulgátor ( slunečnicový lecitin E322, přírodní aroma ( vanilka). Plnka: ( cukr, rostlinný olej ( palmový ), sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, kakaové máslo, glukózový sirup, mandle, mléko, sušená syrovátka, lískové ořechy , máslo, emulgátor ( slunečnicový lecitin ( E322)), lyofilizovaný malinový prášek, lyofilizovaný jahodový prášek, lyofilizovaný pomerančový prášek, regulátor kyselosti ( kyselina citrónová ( E330)), aromata ( jahodové, pomerančové, malinové). Může obsahovat jiné ořechy, sezam, sóju, vejce a lepek.

Průměrné výživové hodnoty 100g: Energie 533,4 kcal/ 2213,5 kJ, Tuky/z toho nasycené mastné kyseliny 31,13 g/ 17,62 g, Sacharidy/ z toho cukry 54,5 g/ 31,21g, Bílkoviny 5,54 g, Sůl 0,15 g.

Související položky
Trapa čokoláda Stévia mléčná s oříšky 75g

Trapa čokoláda Stévia mléčná s oříšky 75g

40.09 Kč 44.90 Kč
Množství
Žvýkačky v krabičce Zombie / 18 Ks

Žvýkačky v krabičce Zombie / 18 Ks

9.82 Kč 11.00 Kč
Množství
Lízátko Snail 100g / 20 Ks

Lízátko Snail 100g / 20 Ks

30.27 Kč 33.90 Kč
Množství
Liran Black Tea 160g

Liran Black Tea 160g

204.46 Kč 229.00 Kč
Množství
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, objednávali také
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.